Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På dagen

På våren kom hon
Storögt följde jag hennes steg
I smyg log jag

Visste
hon ska bli min
Kärlek stor som månen

I hennes ögon tar det sekunder
Till hennes kyssar
En sekund
till händers
Självklara språk

letar leker
Skrattar
Svettas

Grannarna spelar jazz men ber oss sänka ljudet




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-05-28 10:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt diktat! :)
2017-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
En varm kärleksdikt med glädje i...
2017-05-31

  Marita Ohlquist VIP
Härlig knorr på slutet!
Kärlekens ljud överröstade grannens musik.
2017-05-28

    ej medlem längre
hur visste du att hon var som dej?
2017-05-28

  smultronbergen VIP
spelar jazz förstås( slant )
2017-05-28

  smultronbergen VIP
Grannarna spelar jag men ber oss
sänka ljudet där får jag bilden
men svårt dock att föreställa mig
förälskelsen så ljudligt / sista meningen
är riktigt bra.
2017-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP