Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri åsikt

Om du säger nåt dumt
och jag argumenterar emot
är du ”tystad” då?

Vem är tystad?

Om mina åsikter inte är unika
utan delas av flera
är jag ”förgiftad” av propaganda då?

Vem är förgiftad?

Om jag söker fakta och underlag
för mina åsikter
är jag ”hjärntvättad” av etablissemanget då?

Vem är hjärntvättad?

Om jag inte håller med dig
när jag tycker att du har fel
är jag en ”nickedocka” då?

Vem är en nickedocka?




Fri vers (Fri form) av Mymlan58 VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-05-27 13:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna var riktigt bra...har själv tänkt samma.
2017-07-22

    © Birgitta Wäppling VIP
Ett viktigt budskap för du fram här. Åsiktsfrihet i ordets tydliga bemärkelse.
2017-06-06

  Nils-Robert
Viktiga frågor som tar plats. Självklara svar från somliga med ryggrad men blir med tystnad som svar från alltför många.
2017-05-28

  Onomatoprofet VIP
Frågor som en del aldrig kommer våga svara på
2017-05-27

    ej medlem längre
Det är inte alla som tillåter en person att få vara sig själv.
Du har beskrivit det bra med ett antal frågetecken på rätt plats! BRAVO.

Åsiktsfrihet är en rättighet som människa.
2017-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP