Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.7 %

Hur du lös mig upp ur sängen
Dina solskensnyheter som godmorgon-te
med honugsötman på min tungspets
Som bara (du) kan

Interna steg som ingen får se att vi vidtar
Och våra skratt
lika kurviga
som de hemliga vägarna
bara vi
inträder

Du väckte mina känslor
som våren växer fram sin första snödroppe,
smälte ner mina murar
lika fort som solen
gör med vinteris

När vi tog på varandra första gången
nu fick jag se vad som låg gömt
bakom den där triangeln av hud
som stack i mina ögon
varje gång jag kom dig nära

Du råkade trycka på en knapp
och min rädsla kom och stod vakt
men du lämnade inte din post
du skulle bli min nya väktare
när livet prövar mig för hårt
skulle du finnas
och kyssa bort allt svårt

Och det gjorde du

Jag stängde alla portar låste dörrarna
men du fortsatte knacka, banka, knacka
Jag skrek gå härifrån lämna mig jag vill inte bli skadad
Du slutade banka, och sa att du vill att vi är vänner

Men jag vill inte vara vän med dig
jag ville aldrig vara vän med dig
det var därför jag inte vågade släppa in dig

För gör jag det så syns det
att jag för första gången på länge
har









n..
















..-något att förlora




Fri vers (Fri form) av Selene999times
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-27 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Selene999times
Selene999times