Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När känslor säger till:

Du har din bubbla
Jag har min textruta
vår vagga

för känslor
som känns




















för mycket




Fri vers av Selene999times
Läst 400 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-05-27 13:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
rätt talat. bra kortdikt, elina.
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Selene999times
Selene999times