Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(A) Sommar




Gud är fem munnar.

Och jag bär en syrsas lockrop
nedför ängen.
Handen är djup och tecknar
en gåta
som du aldrig kan svara på.
Skåran "Liv" tränger genom
Dödskroppen min
som för att besvara
stumheten i dig.
Jag ligger sedan under trädet
som är tjugofem armar
och vill inte längre minnas
varför
Gud är fem munnar.




Övriga genrer av J-M
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-27 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M