Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig solen

Löven som dansar omkring i den tysta vinden

Handen som sträcker sig efter solen

Jag minns det än idag

Som ett bleknat fotografi i mitt förtvinade minne

Jag sträcker mig efter det

Men når aldrig fram




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-27 18:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Återigen finner jag likheter med Arthur Rimbaud.
Speciellt titeln i just denna dikt.

I filmen Total Eclipse upprepar Rimbaud flera gånger "I want the sun, give me the sun".

Väldigt bra skrivet!
2017-06-01

  soligajag_1 VIP
Känslan i denna poesi får mig att vilja att "min sol" når till dig och önskar dig en varm och mysig dag!
2017-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt