Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Som en bris

Hon kom

som en tornado

en stormvind till havs

och satte segel i min själs boning

 

och gjorde sköna griller i min hjärna

 

Men en dag bröts masten

och hon försvann

 

Likt en liten liten

vindpust i ett enormt

vetefält

 

inte ens styrkan av en nysning.

 

Vad hände?...




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 595 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-27 19:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Väldigt bra och fint min vän :)
2017-05-29

  ULJO
Fint från din poetpenna
2017-05-29

  lodjuret/seglare VIP
En del texter är snudd på begripliga, eller händelser i verkligheten.
2017-05-27

  ResenärGenomLivet VIP
Man får tyvärr inte alltid svar på sina frågor...en fin och lite vemodig dikt...
2017-05-27

    ej medlem längre
så fin layout du har :)
2017-05-27

    ej medlem längre
:) kanske blåste bort
Trevlig text
2017-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP