Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faktumen

Stoppa innan att du uppnå!
Faktumen ska ha respekt
Sant är en bäst sak
Och kvinnor är av en dessa bäst sanna
Det är inte skillnad mellan fantastik och andra saker
Bara saker är döda
Så Zara sa och dolde i djupt
----




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 777 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-27 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro