Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glana inte ut i tomma intet

Glana nu inte ut

i tomma intet

för intet misstror

och tiden börjar räknas


Höj ej din bägare

med missmodet stegrat

för bägaren bedrar

och tiden ebbar ut




Fri vers (Modernistisk dikt) av BenGust VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-27 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP