Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden har ingenting att göra med personen som jag skriver till.


Gräver fram din döda kropp, och håller den ömt i min famn

Jag såg dig framför mig,
som du var i livet.
Det blonda håret lagt
till perfektion kring ditt ansikte.
Det lilla leendet som förgyller
varenda del av min kropp.

Men du har inte varit här,
aldrig du var levande framför mig.
Din röst ekar från en dåtid,
då jag inte var född.

Ack, jag dock bär omkring
på din själ,
och din röst ekar inom mig.

Ibland fattar du tag i min penna,
skriver orden som
jag visar upp för andra.

En dag kommer jag att ligga
över din grav,
gräva fram de ben som finns kvar av dig.
Ömt omfamnar jag din kropp,
håller den tätt intill min.
Tar hem kvarlevorna efter dig,
och bevara dem ömt i mitt hjärta.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-27 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight