Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

 

Hela havet kom dånande fram igenom och ur sin egna härlighet

Vältrade sig över var och ens världar och bortom

Bortom tiden till det allra yttersta

För att på nytt fylla det innersta med liv

Så det kunde växa sig oförstörbart




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-27 20:47



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
Så vackert !
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson