Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart gick du med vinden

 

 

 



du försvann ut genom grinden
mellan hägg och syren
just när sommaren hade landat
efter en vår som var sen

vart gick du med vinden

du lämnade inga spår
bara saknad minnena
och alla våra år
säg tvekade du en enda sekund
jag väntar på dig
i varje stund

Vart gick du med vinden

kanske var jag naiv
som tog allt för givet
att vi alltid
skulle vara tillsammans
ett gemensamt liv

vart gick du med vinden

jag trodde på oss
att vi fanns för varandra
att vi skulle stanna
kämpa och slåss
för kärleken huset
och barnen förstås

vart gick du med vinden

du lämnade mig kvar
med ett hem fyllt av saknad
så ensamt och kallt
jag hör dig här i huset
du finns
överallt

vart gick du med vinden
lät du den föra dig bort

eller lät jag dig gå


vart gick du med vinden



jag saknar dig så





P.G 20170527




Fri vers av Peter G VIP
Läst 561 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-05-27 21:09



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Mycket bra, som mystiskt bortblåst.
Denna blir till att bokmärka.
2017-09-23

  Karina"Kia"
En tomhetsaknad tung i dessa rader.. Upprepande i vinden.
Sorg/saknad/tomhet/känslosam

Du berör så man känner med vindens ord.... Saknaden!

Mycket känslomässigt bra dikt!
2017-06-09

    ej medlem längre
Väldigt vackert!
2017-05-31

    ej medlem längre
Det bor sorg och saknad i din vackra dikt. Orden berör.
2017-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Mästerligt skrivet om tankar och känslor när en relation har spruckit!
2017-05-28

  Chawa VIP
Känslosamt om den saknade när livet går i kras. Gillar den återkommande meningen som så symboliskt knyter ihop och på samma gång sveper bort allt som en gång var. Kvar finns endast saknaden, tomheten och frågan som förblir obesvarad... Texten borde tonsättas. Mycket fint diktat!
2017-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP