Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vinden drar i lövverket

Som vinden drar i lövverket
blåser mitt liv bland trädens grenar
en regnbågsbanderoll av ingen sedd
Så blåser allas liv igenom trädens lövverk
alla liven
kända utav ingen

De var marken som jag trampade 

Men träden sträcker grenarna mot skyn
och vaggar nynnar sommarblues
och rotsystemet sjunger starkt
vinden drar




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 593 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-27 22:18



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Fina kommentarer från er båda, Stig och Larz. Jag instämmer i att Predikaren är underskattad.
2017-05-28

  Larz Gustafsson VIP


Fantastiskt fin dikt.
En smula vemod men ändå . så uppfattar jag det - livsglädje.

Intressant kommentar där, Stigi med innehåll från Predikaren. En underskattad bok.
2017-05-28

  Stigi Skog
The answer my friend: is blowin in the wind. Allt är vind och fåfänglighet men en ljuvlig sådan en ljum kväll i maj
2017-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger