Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försök


Heterogen

Pub liken vrålar på krogen
Älgarna springer i skogen
Fickan är ännu inte mogen
Båtarna skaver mot bogen
Det spelas musik från logen
Fylltratten har ej fått nog än
Frugan är troligtvis otrogen
Rättvisan rämnar uti fogen
Poliser med batonger slog en
Den trogne får smaka knogen
Trots skrik och vrål så log en
Av alla små kukar så stod en
Dikten tog slut då dog en
Författare helt homogen

av testpiloten M o C




Fri vers (Fri form) av Missmilla
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-28 00:19



Bookmark and Share


  Gin83
Helt underbar
Som gjord för tonsättning

2017-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Missmilla
Missmilla