Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det tog bara typ tio år.


Naiv.

Kärleken är inte blind- Den är naiv.

Det är så här det känns att vara bortglömd.
Du är på varje buss, tunnelbana och gågata i hela stockholm.
Till och med i Tessinparken, jag kan lova att du nog aldrig egentligen satt din fot på Östermalm.

Varenda man som är lite längre än 185 och som väger lite mer än 90 kg är du i mitt huvud.
Gestalten som jag såg när jag rökte ute på balkongen var till och med du.

Det är så här det känns att vara bortglömd.
Du är överallt för mig.
Och jag är ingenstans för dig.




Fri vers av Flisan
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-28 00:56



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
På gott och ont är det nog så
att förälskelsen är stimulans för hjärtat
under fullständig lokalbedövning av det sunda förnuftet ...
- och tur är väl kanske det ...
2017-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan