Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever i morgon men vill känna idag…

Jag lever i morgon men vill känna idag
likt fåglarnas ärla vippandes glad

låta trastens sjungande kol glädjefylld
den grönskandes gula humla surra omkring

solens strålar njuta mitt skinn
låta vågorna omsluta mitt innersta hjärta
och brista ut likt knoppar
blomstra mitt innersta sin…




Fri vers av Ting69
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-28 11:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En oerhört bra och levande text!
2017-05-29

  BenGust VIP
Nuet flyr obemärkt när vi som du så riktigt uttrycker redan befinner oss
i det kommande. Våra liv är ofta för inrutade. Måste bli spontanare som jag var förr, tänker jag ständigt.
Ger dig applåd på vägen!
2017-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ting69