Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingår i min prosasamling " Döda poeters kyrkogård" ( ej utgiven)


EDGAR ALLAN POE KAN INTE SOVA

Benrangelmännen dansar på sina gravar om natten,

Edgar Allan Poe irrar berusat vilse omkring bland gravvalven,

kommer inte ihåg var han låg,

medan korpens öga i en blinkning bespeglar allt.

Allt är tyst men i rörelse,

när inget mänskligt öga ser

för vem vet vad som sker

i de dödas riken,

där de dödas hjärtan inte

skvallrar om deras

okända mördare.

-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-28 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP