Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi


sömmar

dina ögon har en glimt
det finns vetskap som vi delar
du kan bli
mer

om jag berättar mitt
spinner du vidare på ditt
spinnrock spinnsidan

du måste veta
fler har så mycket
passerat gjort åstadkommit

trampolin trampa pedal pedalling
trampett satsbräda sats mening

varje steg varje tramp

det är det som ger meningen
behöver dig du

den slingrar sig vägen
fram i sicksack




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-08 19:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som Sicksackvägen. Där har vi bott.
2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Taly