Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dig


brände

att du brände dig
var för att ingen
såg
till
dig

att du rymde
var för att ingen
saknade
just dig

bara händerna såg de till
att de arbetade
sina dina händer
slentriantalet
och tomrum

inte så mot den andre de andra

nej
dig
kvittade dem
du kvittade med lika
och drog vidare

ditt mod din kraft

senare

att leva att dö
du har redan
känt

och har modet




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-16 15:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta lilla
bara detta jag vill

se allt
vad mina händer gjort

resultatet av mitt värv

det som jag
håller som något stort
2017-11-16

  Stay Golden
I en värld full av mörker bör man sitt lejonhjärta bära med sig
2017-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Taly