Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lisa och jag

Mitt i barnleken
Firar vi oss grannmammor
"Bra jobbat, hörru!"




Bunden vers (Haiku) av orbis tertius
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-28 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orbis tertius
orbis tertius