Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattlig fundering kring det där som ännu ej målformulerbart är ... -Publicerad här tidigare i januari 2007


Realisation

Att försöka fånga
en vision
är lika lätt
som att visualisera
sitt allra mörkaste mentala bål
utan att bränna sig

Men å andra sidan
kan det vara rätt mysigt
att grilla någonting gott tillsammans ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-28 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP