Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även om jag inte alltid orkar le

Att så många gånger fått stå vid sidan om

Utan att förstå vad det var för fel jag gjort

Det har i mitt liv satt djupa spår

Sår som kom när hårda blickar sade stick

Fick mig att tappa tron på mitt eget värde 

Ett värde som jag fortfarande kan tvivla på

Och alla känslor som jag stängt av och svalt

De försöker nu få komma fram i ljuset

Men en röst djupt inom mig har vakat

Sagt hit men inte längre när de tittat fram

Så alla tårarna som borde fallit under årens lopp

De ligger kvar inlåsta djupt inom mig

Jag vet de måste komma och falla

För att inte gå sönder helt en dag

Måste våga lita på att de vänner som jag har 

Finns där för mig när jag behöver stöd

För även om ärren får mig att tro något annat 

Så är jag värd att vara den jag är 

Även om jag inte alltid orkar le




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-28 21:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Du har en speciell förmåga att skriva om det mörka svåra!
Texten går in som en tagg i hjärtat.

Avslutet är helt underbart.
2017-05-29

  Lars Hedlin
Oerhört starkt och bra
2017-05-29

  ULJO
Längst bak i kön. Starkt framfört
2017-05-29

  Syrran77
Starkt skrivet. Alla är värdefulla för sin egen skull. "Så är jag värd att vara den jag är." Så sant!

2017-05-28

  BenGust VIP
Hoppas du inte längre behöver stå vid sidan om, utan i främsta ledet. Ropa högre så skrävlarna hoppar ur brallorna.

Ser att du skrivit en hel del. Återkommer
till dina texter senare.


2017-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP