Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

URBAN

Urban; Du gjorde verkligen skäl för alla synonymer till ditt namn

när Du drog upp mig från trottoaren i fredags när jag hade svimmat i hettan

Du stödde mig sedan fram till min bostad, så att jag tryggt kunde komma hem

Det finns fortfarande medmänniskor som bryr sig om andra och det är underbart




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-28 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP