Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sommardikt


Sommarns paradis

Sinnesro och kravlöshet
jag längtar ingenstans
allt vad jag har längtat till
dök upp och återfanns

Solkrämsdoft på solvarm hud
emellanåt en bris
blundar mot en molnfri sky
i sommarns paradis

lövverk vajar, lugnet rår
en humla surrar kring
en bok, en sång, en iskall dryck
jag saknar ingenting




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 845 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-28 21:53



Bookmark and Share


  mare VIP
Så fin
härlig dikt
2017-06-13

  Syrran77
Underbart paradis! Precis allt man behöver.
2017-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP