Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR VAR DAG ÄR DETTA

Hon som smeker
för att hon borde
- när han märker det

Han som håller
för att han måste
- när hon känner det

Så läggs dag till dag
hos dem båda
och var dag är detta

Att sten läggs på sten
till en boning
som ingen vill ha

© Magnus R Lindgren 2017




Fri vers av Magnus R Lindgren
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-28 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus R Lindgren
Magnus R Lindgren