Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi tar nu sen

Faciliteter, råkorn, lägesbeskrivningar och sköljt smuts.
Någorlunda och torra om tårna bytes allt ut, bergsböjningar och naturfilt.
Läppar och så men starkast var ändå mental ironi, ja självförsvar, det skulle ta slut.
Lyckad vare den som fegade ut först.




Fri vers (Fri form) av Klonnoss
Läst 153 gånger
Publicerad 2017-05-28 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klonnoss