Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Berusalem

 

Där är vi.. i Berusalem

Det är så många blad sedan

jag hittar inte längre bland dem

jag vet att du sa i en annan tid sen

när vi möts efter livet så hittar vi hem

 

Jag letar och söker fast du är naglad kvar

i mönster av något där är min tanke där är mitt svar

 

Jag hittade känslor som kom fram i Berusalem

Tömde fyllda glas men var aldrig lika amorös som dem

Min mur var aldrig fylld med klagan, bara om en sång

en vacker sång om dom som har funnit nån

 

Jag har ett, jag har ett

ett svar jag aldrig riktigt fått säga rakt ut

Jag saknar dig varje dag

kommer inte över känslan, av sparkande hovar och

av att du är lika mycket en del av mitt jag som jag

 

Det är bara så svårt för jag mäter alla med känslan av dig

allt vi gick igenom innan vi sa - Hej en sista gång

Hej för att mötas igen där ute på piren i ännu en tyst fågel sång

Tiden kommer tillbaka med en kuslig Precision

påminner mig ständigt om en känslofylld situation

 

Jag letar jag söker fast du är naglad kvar

I mönster av något där är min tanke mitt svar

 

Jag hittade känslor som kom fram i Berusalem

Tömde fyllda glas men var aldrig lika amorös som dem

Min mur var aldrig fylld med klagan, bara en sång

en vacker sång om dom som har funnit nån

 

Jag skulle vilja berätta om alla människor jag mött

om hur jag sett i ögon där allting är dött

Jag vet att det inte spelar någon roll,

det blev en annan väg men handen den är kvar

Där, där vi första gången gav varandra svar

 

Men du vet att om du kommer svävandes hit

om vi kommer tillbaka där vi en gång var

så kommer jag ge dig ett tydligt svar

det jag aldrig sa - Jag älskar dig och jag är kvar

 

Det har gått så länge nu

Jag har tom fått några gråa hårstrån

de ligger dolda där under

precis som du

Jag håller mig undan från där du är

vill inte vara till besvär, och jag vet inte

Jag försöker..Jag vet inte..men jag kan hålla tyst om känslor

du vet..och allt det där.

 

Ibland snurrar det och man vet varken ut eller in
Jag kunde aldrig göra en claim och säga att du var min
Vi råkade bara gå om varann i ett ingemansland
Där vi fann värme i att hålla varandras hand

 

Under vår gatusten finns en sandstrand

möt mig i efterlivet där

vi kan mötas som vänner

forstätta vara tysta

låtsas som vi inget känner.

Hålla händer sitta tysta

se på solnedgången som ännu bränner.

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Songbird VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-28 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP