Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ForEver

Det började med en inlåst symfoni
Fortsatte med en pillercocktail No. 7
Klättrandes längs väggar och tak
Rastlöshetens offer, kemikalisk sömn
Förlåtande
Besvärande
Mot de gråa korridorernas ändlösa djup
Flyktväg ett, flyktväg två
Min plan B, deras plan exklusiv
Men två, tre meter ovanför livet finns liv
Skrattretande
Förnedrande
Gräver i sanden, gräver genom betong
Känslor som aldrig vill lämna sin borg
En spegel på väggen, krossad spegel
Ett skepp som lämnat sin hamn
Evigheten
Närheten.




Fri vers av Antti Nakke VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2017-05-28 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antti Nakke
Antti Nakke VIP