Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egentligen

Finns egentligen så mycket att säga
det skulle ju inte sluta såhär
men jag har byggt en mur runt mig
skyddar mig mot dina ord
du har redan fått så många chanser
om jag kan säga något så är det att
jag i alla fall har försökt




Fri vers av Ananas
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-28 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas