Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Min älskade
vad jag saknar dig!
Jag trodde
att vi alltid
skulle vara varandras hem
Genom alla liv
var det inte det
vi lovade?
Att du alltid
skulle vara min bästa vän
den jag sökte tröst hos
och glädje med?
Att ha underbar
befriande
och lustfylld sex med?
Att vi alltid skulle känna oss fria
men att viljan att ha varandra
av lust och kärlek var störst?

Men jag undrar var du är?
Ibland kan jag nästan ta på dig
i en rumtid nära mig
snart är det dags att ses
vet du
det var alldeles för längesen




Övriga genrer av Freefalling
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-29 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freefalling
Freefalling