Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu gjorde du så där igen

Nu gjorde du så där igen
slutade lyssna på din vän
tutade och körde
så ingen hörde
själva meningen
sen sa du
det var du
att det var nu
att det var din idé
och det kunde alla se
och höra
hur du hade hjärta
att förstöra
och förvränga sanningen
du stal berömmelsen
just när du påstod att du visste
gick du miste
om en trogen vän
i kriget om bekräftelsen
nu gjorde du så där igen




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-29 02:15



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Åh, dessa människor, som man känner igen i din skarpa text! Vad trött man blir på dem, som lider av denna sjuka.
2017-05-29

    ej medlem längre
En bra beskrivning av hur en falsk vän kan bete sig. Men det finns verkligen ett krig om bekräftelsen och där är tydligen alla medel tillåtna.
2017-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren