Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äras den som äras bör

Glädjen att få ära
den som äras bör
att hedra och stå nära
den som står för det
den gör
som kan hålla
vad den lovat
tankar bolla
så begåvat
att ingen lämnas
utanför
den glädjen
som du hittar
i att uppmärksamma
andra
och upphöja varandra
den både smittar och berör
äras den som äras bör




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-29 08:25



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Mycket bra! Gillar formen, kul att läsa. Kan man hitta på en annan sista rad tro?
2017-06-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så ska man sträva efter att vara som människa. Inte alltid lätt, men man kan försöka.
2017-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren