Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Påverkande Jordsnurr!

Tranformerar in i nya vibrationer

Kontraster i sfärens djup

 

Påverkande Jordsnurr

Viskande omvandling

 

Gör oss redo

Besök från en annan dimension

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin  2017-05-27

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 513 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-05-29 12:07



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Andlig utveckling!
2017-06-16

  ResenärGenomLivet VIP
Spännande att se...:-)
2017-05-31

  Salvation Pepper
Leve fantasin!
2017-05-31

  StinaJ VIP
Spännande text om ett möjligt möte i universum.
2017-05-30

    ej medlem längre
fin förvandling
2017-05-30

    ADI Nehlin
Låt oss hoppas det, fint skaldat
2017-05-29

  Maria Sundelin VIP
Trevlig resa
2017-05-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande tankar, i dina ord.
2017-05-29

    ej medlem längre
En spännande text!
2017-05-29

  Anya VIP
Intressanta ordvändningar. Jaa ibland hamnar man i lägen där man får besök från en annan dimension.
2017-05-29

  Marianne Räf
Kosmiskt intressant !!

2017-05-29

  Chawa VIP
Jag tror mig ana att besökarna redan är här och har varit så under väldigt lång tid. Jag är redo!
2017-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Hissnande tanke, varför inte.
2017-05-29

  ULJO
Den dagen kommer när vi får besök från andra dimmensioner. Spännande
2017-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin