Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild / intryck


En bukett

En bukett
av vårgyllen
i en knallblå kanna
mot en grönskimrande tapet
(Lyckan kan vara så enkel)

Blommor
plockade en ångande solmorgon
där det stilla regnet faller
som fågelkvitter
på mina bara armar
och fågelkvittret
som regndroppar
i mitt hår




Fri vers av Mona M
Läst 239 gånger
Publicerad 2017-05-29 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona M
Mona M