Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maj månads vinnare i Svenska Kulturnyheters dikttävling


Våren- årets fredag

versen är ett utdrag ur min dikt Årets helg som finns att läsa här på poeter.se




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-29 14:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Årets fredag är en bra metafor!
2017-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP