Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hole in one

 

För Mr Greentee på Barsebäck

satt drivarna jämt som en smäck

från var tee till green

blev bollbågen fin

och motspelarna var fullständigt väck.

 




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-29 17:02



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Rolig limerick. Mest uppskattar
jag namnet på golfaren.
2017-05-30

  Daniel_78 VIP
Något jag lärt mig på (mini)golfbanan är att inte stå för nära när någon slår. Då blir man lätt utslagen ur spelet.
2017-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra limerick från golfens värld!

2017-05-29
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick