Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem har sagt det


jordad

vem har sagt att just jag ska orka

en dag till
gjord
jord
jordad jordledning ner

räddar mig
den
jag




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-07 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly