Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur. Månljus -




ur dina händer
växer knippet "natt"
och du böjer mig varsamt fram.

Här är ditt liv, här är mitt liv
Allt detta liv bjuder du mig
och blir för mig given
"tidsspannet" ur de tre
löpande månryttarna -







Fri vers av J-M
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-29 18:58



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Vacker dikt med en kryptisk text.
Härlig att försöka förstå.
2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M