Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära och nästan

Du är bara två steg bort
jag hör dig nästan
Dina andetag mot mitt nakna jag
Dina armar som drar mig närmare
Villkorslös trygghet

Du är bara två steg bort
jag känner dig nästan
Dina kyssar mot min svala rygg
Dina händer fast i mina
Faller hopplöst

Du är bara två steg bort
jag ser dig nästan
Dina ögon som ser in i mina
Dina ben slingrade runt mina
Somnar lugnt

Du är bara två steg bort
jag rör dig nästan
Dina hjärtslag i takt med mina
Dina enkla ord i mina öron
Viskar tillbaka




Fri vers av Slanggurkans dotter
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-29 20:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångat
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Slanggurkans dotter
Slanggurkans dotter