Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bidraget hem, eller hembidraget


Reser

“Kom hem var du än är”

står det på ett plakat bredvid rälsen

Att bo lämnar spår, synliga, osynliga, kalla, varma, så jag tar ett annat spår.


[förseningar, förseningar]


blir hemma i en dubbel espresso
ser alla gå förbi
i lugna andetag

ur taket vid fönstret
rinner jazz ner

spår, år
skrivs sakta om
av nya intryck

och en kaffe till




Fri vers av Ulf D VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-29 21:44



Bookmark and Share


  i af apa
Musik doft o smak, utmärkt!
2017-05-30

  Minkki VIP
njutbart hemma, minsann!
2017-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Ulf D
Ulf D VIP