Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilsmässa

Ser du mig

jag ser dig

Du ler inte

varför inte

Du är frisk

ingen samhällsrisk

Jag är sjuk

pengarna slut

I fornstora dar

räknades vi som ett par

Nu är jag uträknad

från din svenska marknad

Jag förstår

att du blundar när du går på

Du låtsas att du inte förstår

att det är mig du trampar på




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 520 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-30 09:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-05-31

  objekt3
Så trist.
2017-05-30

    ej medlem längre
Sådan är verkligheten i dagens inte-sätta-grupper-mot-varandra-samhälle!
2017-05-30

    ej medlem längre

hoppas du från den blinde får gehör
när han stapplar fram
bland grus och makadam

sanningen är en SKAM

Så bra skrivet!!
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP