Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


som en fjäril

som en fjäril
flyger sakta över blommorna
färgglada vingar
fladdrar runt och alla ser en
fascinerade
imponerade
av en fjäril
men ingen ser
att den gråter

den 17:e maj, 2006




Fri vers av flikkan i hörnet
Läst 511 gånger
Publicerad 2006-05-24 01:20



Bookmark and Share


    Tidslös
Ooh så söt :)
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

flikkan i hörnet