Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som i ett brev...ett budskap till de som vill mer.


Vem är jag?

"Låt bli våra kvinnor, vi är inte klara med
vårt nya samhällssystem, vi betalar inga
falska medium. Vi värjer oss för ideolog-
ister, de som förtränger lagar."

-Vi är enade i kampen om ett nytt lands-fång.

"Vi fångar upp de i drift, söker efter bränslet.
En ska tända lågan till arbetsplikten den som
skapar ska erhålla det nya rätt-samhället, så
låt bli våra kvinnor ni som organiserar, felet."

Vi lever i korruption...nu skriver jag till Er.

-Vem är jag?
Är det här ett skämt, frågar du...
(Tecknet P-n=5).

-Är du synsk, kvinna?!

-Vi har ju liksom "Blåbärsmark"... Hat?
-Vet inte..går att ta reda på.
-Bara ni har kul...
-Aha, hjul som i rullar blir:
(Tecknet K-r=7).

-Den var dålig.

Mina varmaste hälsningar
Upptaget/
Designera Mera.

Men Vem Är Jag.

(propaganda)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-30 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP