Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den unge och den gamle





Den unge utmanade den gamle
övertygad om att vinna

den gamle vann

Men jag kan ju alla reglerna
sa den unge

En bra början
sade den gamle
men jag kan även alla undantagen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 691 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2017-05-30 11:11



Bookmark and Share


  Niliboy
Va fint, ja vi måste våga fast ibland gärna söker oss till det trygga!
2017-06-08

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Erfarenhet är inte så dumt på livets stig,
även om man aldrig blir fullärd.
Bra sedesam historia. Kram TBG.
2017-06-04

  Karina"Kia"
Av kärlek lär man ut
Av kärlek älskar man trots allt
trots alla utsvävningar...

Lär bra!
2017-06-04

    ej medlem längre
Underbar !
2017-06-02

  i af apa
Det är nåt med den visa erfarenheten... prima!
2017-06-02

  Respons VIP
Klokt!
2017-06-01

  Margit Grell VIP
Livet lär. Bra!
2017-05-31

  ResenärGenomLivet VIP
Riktigt bra...snyggt skrivet...
2017-05-31

  Salvation Pepper
Lysande!
2017-05-31

  Eva Helene VIP
Visdom på hög nivå!
2017-05-31

    Peter Söderqvist
Finurlig text som säger en del.
2017-05-30

  M.Eta
Erfarenhet=lön för mödan. Bra!
2017-05-30

    ej medlem längre
Härligt humoristisk och full av visdom.
2017-05-30

    ej medlem längre
Underbart! Kunskap leder långt, men vishet och ödmjukhet längre.
2017-05-30

  Peter G VIP
HeHe! "Gammal är äldst" är den första tanken som dyker upp när jag läser!

Du fick mig att dra på smilbanden när jag läste!
2017-05-30

  Maria Sundelin VIP
Erfarenheter ska aldrig underskattas
Kramar
2017-05-30

    ej medlem längre
Kunskap växer med erfarenheten! Fint formulerat och fångat.
2017-05-30

  Jan Widströmer VIP
Som engelska grammatiken ...
2017-05-30

    ej medlem längre
Erfarenhet i livets skola kommer man långt med!
2017-05-30

  DavidM VIP
Tänkvärd och underhållande text.
2017-05-30

  StinaJ VIP
Med åldern kommer erfarenhet och visdom. En stark text som visar på det.
2017-05-30

  Palett
Mycket bra text !
2017-05-30

  walborg
haha
2017-05-30

  Gunnel Eriksson VIP
Bra och rolig. Nu fick jag
skratta lite.
2017-05-30

  Niliboy
Ja, jag håller på de unga i alla fall, vi får maka oss, det behövs rymd!
2017-05-30

    ej medlem längre
En fantastisk text som höjer sig över mängden!
2017-05-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Så bra! Jag drog på smilbanden, åt din tänkvärda text!
2017-05-30

  Lars Hedlin
Jätte bra!
2017-05-30

  ULJO
Så bra detta
2017-05-30

  Marianne Räf
Vad genomtänkt å bra denna va´!
2017-05-30

  Öknens Ros VIP
Ha! Bara så bra, erfarenheten talar. :)
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP