Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gammalt möter nytt

du fyller hela mitt rum
jag vill dig nu
lukta dina andetag
i vilka ditt liv bor

sniffa
din själs luktagottparfym

jag bor i dina ögon
försvinner in
ljusbruna
en nyans
hassel möter sensommarlöv

ler mig fram till dina läppar
dina ord
får mig att fnissa

men du svarar
jag har inte tid med dig älskling
jag läser reklamen




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-14 10:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Blir full i skratt åt slutet...fint...
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP