Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens konung

Ge aldrig upp, för kärleken kommer alltid finna dig vart du en befinner dig i världen. När du väl är borta, så kan du inte ta dig tillbaka till denna värld.

Lev livet som du vill att det ska vara, lyssna inte på vad andra säger om ditt levnadssätt. Gör dig redo för din livs resa genom livet, människor får tro att du är borta men en kunglighet dör aldrig ut.

~Thiaz




Fri vers (Fri form) av thiaz
Läst 226 gånger
Publicerad 2017-05-30 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thiaz
thiaz