Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normalt, kan vara ett intressant begrepp

En dag i veckan vill jag bara strunta i allt ansvar. Är det normalt?




Bunden vers av Mim
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-30 15:50



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Kul!
Ja, lite onormalt är det att schemalägga det!
;)

2017-05-30

  Poeten Salvador VIP
Det är inte fråga om normalt, det vanligaste är ju att folk inte vill ta ansvar. Det är fråga om sunt. Den vuxnes roll är att ta ansvar, men vi är ju inte allt igenom vuxna
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Mim