Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den bästa Parfymen

Den bästa Parfymen finns dold under ytan. Du vet inte när den uppträder. Bara att STRAX innan duschen, och du luktar dig själv i armhålan, Det doftar Oerhört gott. Skall tilläggas att denna doft, var en svettig kvinna imorgon, en lagom svettig kvinna, som dräpte sina svettdemoner med lite Deodorant, utan att ha tvättat sig. Detta påminner om 1700-tal. Kanske var de värre, när de inte var så hygieniska. Var det rashygien? På så sätt, att de smutsigaste var dem som var rikast, som frotterade sig med varandra, och andra? Kanske visste de smutsiga, de fattiga, om att de luktade, och tvättade sig efter bästa förmåga? Kanske var det dessa som luktade bäst? Dofter luktar bäst, inte Odörer eller Lukt. Vilken känslig näsa man har. Behöver inte lägga näsan i blöt (som man lägger bönor eller Ärtor) Feromoner kallas visst Dagens Parfym.




Bunden vers av Mim
Läst 201 gånger
Publicerad 2017-05-30 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim