Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEn viktigaste utställningen hittills

Vi har kroppen, men inte Kläderna.

Foto Agentur.
Kläder ifrån olika ställen (Företag)
Tags, som Reklam för de olika företagen , som passar till kroppen.
Kläderna. Årsinkomst.
Kapitalism passar inte alla!
Kläder som surrar!
Kläder som snurrar! Slogans utropstecken.




Bunden vers av Mim
Läst 221 gånger
Publicerad 2017-05-30 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim