Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hamsterhjulet

Menad för något större,
men vi spelar med samma kort.
Leken utan ess och ett tak på sucess.
Ja må du leva men håll dig i schack.
Ett monopol på livet där business
Är givet.

Tjäna mer men det tjänar ingenting till
För tid finns inte att spendera.
Stämplar in och stämplar ut i en
Evighetsmaskin. En bank som
Axlar mig och en stat som taxerar mig.

Livsmedel som gör dig sjuk och en överfull akut.




Fri vers av SellwiN VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-30 19:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, just så meningslös kan tillvaron te sig.. då gäller det att fylla den med nåt som kan ta andan ur en, som konst t.ex. Väl fångat.
2023-03-25

  Marianne Räf
Jekligt BRA, min vän !
Roligt, å se din aktivitet -
det är rätt längesen! :)
2017-05-30

  ULJO
Livet som bara rullar på utan några större variationer
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP